Înscriere program Woodbadge 2022-2023

Rhinoceros Crack

Este un nou an, așa că a sosit momentul ca Woodbadge să își deschidă din nou porțile spre liderii organizației noastre!
Susținem formarea liderilor autentici și integri și creștem calitatea educației în cercetășie, în concordanță cu viziunea 2024. 

La Adunarea Generală am votat Woodbadge ca noul program de formare a liderilor în ONCR, care este recunoscut la nivelul global în întreaga Organizație Mondială a Mișcării Scout (OMMS).
Woodbadge este mai mult decât training, reprezintă și un mijloc de validare a competențelor, un mod de recunoaștere a meritelor fiecărui lider și un program de dezvoltare personală în cercetășie derulat pe parcursul unui an. 

Dacă un lider din Centrul tău Local a participant deja la programul de formare Woodbadge și din anumite motive nu a reușit să-l termine, acum este momentul să se înscrie pentru a putea să finalizeze procesul.

Cum ajung liderii în programul Woodbadge?

1. Completează formularul de înscriere aici. Pentru că anul acesta avem 2 programe de formare Woodbadge în paralel, care încep la distanță scurtă unul de celălalt, te rugăm să verifici cu atenție datele cele mai potrivite pentru tine și să-ți bifezi opțiunea în chestionar.

Program formare Woodbadge, lansare MAI 2022

26 – 29 mai 2022 – Modul I

01 – 04 septembrie 2022 – Modul II

24 – 27 noiembrie 2022 – Modul III

24 – 26 februarie 2023 – Modul IV

Coordonator Oana Mitruț

Program formare Woodbadge, lansare IUNIE 2022

11-14 iunie 2022 – Modul I

01-04 Septembrie 2022 – Modul II

21-24 ianuarie 2023 – Modul III

29 aprilie – 1 mai 2023 – Modul IV

Coordonator Andreea Floștoiu

2. Fiecare Centru Local are posibilitate de a înscrie 2 lideri la programul de formare, pentru că ne dorim să ajungem în cât mai multe CL din țara și să avem o acoperire de formare națională. 

Criteriile de selecție sunt : 

  • să aibă minim 2 stagii de bază făcute (pedagogie, animație sau prim ajutor)
  • minim 6 luni vechime în organizație
  • cotizația la zi
  • să lucreze la o ramură de vârstă 
  • să  aibă disponibilitatea de a participa la toate cele 4 weekenduri de formare și sprijinul și suportul Centrului Local

3. Recomandăm citirea scrisorii pentru Centrele Locale, detaliile financiare și informațiile din formularul de înscriere

4. Termenul de completare a formularului de înscriere este 26 aprilie 2022 ora 23:59.

5. Vom selecta un total de 45 de participanți (ediția Mai și Iunie), iar participarea acestora va fi confirmată începând cu data de 5 Mai, împreună cu mai multe detalii despre primul eveniment de formare din 26-29 Mai 2022 (locația și valoarea finală a contribuției de participare).

6. Liderii sunt Gata Oricând pentru orice provocare!

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă invităm să ni le adresați la adresele de email: oana.mitrut@scout.ro și andreea.flostoiu@scout.ro .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.