Curs de animație socio-educativă pentru grupuri vulnerabile

 StudioLine Photo Pro Serial Key

Anunț actualizat în 08.09.2022: s-a anulat prima serie anunțată anterior și am deschis o nouă serie în octombrie. Toate detaliile în anunț

În cadrul proiectului derulat în parteneriat cu UNICEF şi Regiunea Europeană Scout, ca parte din programul Solidaritate Ucraina, am pregătit pentru voi un curs de animație socio-educativă destinat celor care lucrează cu persoane vulnerabile, în special copii și tineri refugiați ucraineni. Metodele noi de animație socio-educativă despre care aveți posibilitatea să aflați prin intermediul acestui curs, vor fi de asemenea, foarte folositoarea în activitatea voastră curentă ca lider de patrulă.

Ana Maria Anghelescu și Andrei Dobre sunt trainerii noștri, oameni faini cu drag pentru educație și foarte multă experiență în training și animație. Ei vor facilita aceste sesiuni de formare într-o atmosferă relaxată, interactivă și cu sens.

Așadar, în luna septembrie organizăm 2 stagii de formare la Predeal, într-o locație frumoasă, în mijlocul naturii. Cazarea, masa și transportul sunt asigurate în cadrul programului Solidaritate Ucraina derulat în parteneriat cu Regiunea Europeană Scout și finanțat de UNICEF prin proiectul “UAct: scouts in humanitarian response for Ukraine”.

Cursul va avea loc la finalul săptămânii joi – duminică în perioadele:

  • Stagiul I: 15 – 18 Septembrie și
  • Stagiul I: 29 Septembrie – 2 Octombrie (mai sunt câteva locuri)
  • Stagiul II: 20 – 23 Octombrie

Conținutul stagiului este același pentru ambele perioade.

Programul general este: 

  • Joi  – zi de sosire și începând cu ora 18:30 – sesiune de lucru
  • Vineri și Sâmbătă 9:00 – 19:30,
  • Duminică 9:00 – 13:30

Acest curs vine și cu posibilitatea de angajare; cel puțin 2 dintre persoanele formate vor putea activa ca lucrători de tineret / animatori socio-educativi (job plătit) în centrul educațional din București, facilitând pentru copii și tineri activități educaționale în spirit cercetășesc.

Ce ai de făcut?

1. Completează formularul de înscriere. 

https://forms.gle/vfHHFUeGKU8A1hgi7

2. Fiecare Centru Local are posibilitatea de a înscrie 2 adulți la programul de formare, pentru că ne dorim să ajungem în cât mai multe CL din țara și să avem o acoperire de formare națională. 

Criteriile de selecție sunt : 

  • să aibă minim 6 luni vechime în organizație
  • cotizația plătită la zi
  • să aibă disponibilitatea de a participa la toate zilele în care se desfășoară stagiul de formare la care s-a înscris
  • să aibă disponibilitatea ca până la finalul lunii noiembrie 2022 să susțină 2 ateliere a câte 2-3 ore (se vor considera 10 ore de activitate – pregătire și implementare) pentru câte 10 participanți fiecare (copii și tineri, vârsta 7-24 ani); în cazul în care această responsabilitate nu este îndeplinită costurile de formare vor fi suportate de către participant integral

3. Termenul de completare a formularului de înscriere este 31 august  18 septembrie 2022 ora 23:59.

Vom selecta un total de 30 de participanți (15 pers./stagiu), iar participarea acestora va fi confirmată începând cu data de 07 19 Septembrie 2022, împreună cu mai multe detalii (locatie, detalii organizatorice).

Pentru mai multe detalii legate de înscriere mă puteți contacta pe e-mail oana.morosanu@scout.ro

Vă așteptăm cu drag la curs!


31 august


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.