Informații formare de formatori Woodbadge 2022

WinDataReflector 2023 Crack 

Având în vedere că ne dorim ca Woodbadge să devină singurul nostru sistem de formare începând cu 2025 datorită calității formării pe care o aduce în organizație și a efectelor pozitive pe care le-a avut în sesiunile pilot, dorim să lansăm o nouă sesiune de înscrieri pentru formarea de formatori.

Cine sunt participanții la formarea de formatori?

Știm cu toții că avem nevoie de mai mulți formatori pentru a putea ajunge cu obiectivele organizației acolo unde dorim și pentru a putea forma cât mai mulți lideri din țară în acest sistem de formare. Astfel că, alături de echipa de formatori Woodbadge am creat o listă de criterii care să sprijine înscrierea participanților formatori în această serie de formare. Practic, dacă toate aceste informații ți se potrivesc, ești persoana pe care o căutăm:

1. Participantul este recomandat să facă parte din echipa de formatori la momentul înscrierii sau

2. În acest an și liderii care au participat la Woodbadge care doresc să devină formatori pot să se înscrie sau

3. Pur și simplu participantul simte că are suficientă motivație, timp și experiență în cercetașie  încât să poată învăța cum să fie un trainer în cadrul acestui program.

4. Toți participanții trebuie să fi trecut deja prin stagiile de pedagogie, animație și prim ajutor, cel puțin din postura de participant.

 

Căutăm formatori cercetași care se angajează că vor livra cel puțin 1 modul de formare de lideri Woodbadge până în anul 2024.

Cum va arăta programul de formare de formatori?

Ne propunem să păstrăm conceptele clasice de formare de formatori (care cuprind abilitățile de prezentare, studiul nevoilor și conceperea obiectivelor, metode de training, rolul formatorului, evaluare și feedback etc) și să introducem sesiuni și noțiuni din cele 13 domenii Woodbadge (Pedagogie, Animație, Protecția Copilului, Practic în Natură, Dezvoltare Durabilă, Prim Ajutor, Diversitate, Spiritualitate, Comunicare, Leadership, MOVIS, Primii pași în cercetășie și Imagine și Reprezentare).

Pe lângă acestea, fiind vorba de un program Woodbadge, nu vor lipsi procesul de dezvoltare personală alături de unul dintre formatori, mentoratul alături de un formator Woodbadge, și desigur proiectele personale. Acestea fiind elemente esențiale în programul Woodbadge. 

Când va avea loc?

În perioada octombrie- februarie, datele finale fiind

14-16 octombrie 2022;

01-04 decembrie 2022;

20-24 ianuarie 2023;

24-26 februarie 2023*.  

*În funcție de profilul participanților înscriși, există probabilitatea ca formarea față în față să conțină doar 3 weekend-uri din cele anunțate mai sus. Acest lucru va fi anunțat după in 2-3 zile după finalizarea înscrierilor, dar este necesar ca în momentul înscrierii să luați în considerare disponibilitatea de a participa la toate cele 4 module față în față.

Dorim să menționăm că, pentru a fi sustenabil acest training, numărul minim de participanți va fi 15. Vom anunța acest lucru imediat după finalizarea inscrierilor.

Cât va costa?

Costurile sunt acoperite în proporție de 80% de organizație. Contribuția de participare la curs este de 600 lei / participant, pentru cele 4 perioade de formare (150 lei / weekend) și va fi achitată în cont înaintea fiecărui weekend.

Cum mă pot înscrie? 

Completează formularul până la data de 18 septembrie . Vom reveni cu un răspuns după ce vom analiza toate înscrierile primite și vom finaliza procesul de selecție.  Mulțumim!

W1 face parte din proiectul Tineri pentru Viitor, ediția a IIa – Proiect de tineret cofinanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse sub egida Anului European al Tineretului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.