Stagiu de introducere in pedagogie – Alba Iulia 17-19 martie

Echipa de Formare Transilvania și Banat vă invită la Alba Iulia în perioada 17-19 martie 2017, pentru a participa la un stagiu de bază în formarea unui lider: Introducere în Pedagogia Cercetășească.

Dacă ești nou în cercetășie și îți dorești să afli mai multe informații despre pegagogia cercetășească, dacă nu ai reușit până acum să ajungi la acest curs, dar îți dorești să înveți mai multe lucruri.. ai ajuns exact unde trebuie.

Stagiul de introducere in pedagogia cercetășească se adresează liderilor și viitorilor lideri care își doresc să afle mai multe detalii despre Viziunea Scout, Misiunea Scout și Organizație, de a dobândi cunoștințe de bază despre profilul și nevoile copilului de la ramura de vârstă la care activează, de a cunoaște și întelege Metoda Scout, dar și de a planifica o activitate.

 

Contribuția de participare este de 40 lei/persoană și include pauzele de cafea și materialele pentru curs. Referitor la cazare, vom încerca pe cât posibil să apelăm la cercetași-gazde. Va invităm să vorbiți cu cercetașii din Alba sau să completați în formular dacă aveți nevoie de cazare și vă ajutăm noi.

Dacă sunteți interesați să participați la stagiu sau aveți membri în centrul local sau în grupul de ințiativă, din care faceți parte,  completați formularul de înscriere până la data de 5 martie.

Prin completarea acestui formular se asumă pe proprie răspundere că participantul are cotizația depusă la zi și, de asemenea, acordul șefului de Centru Local din care face parte.

Formatorii care vor tine acest stagiu sunt Elena Lupoaea – Petrea, Florina Pauleti si Raluca Popa.

UPDATE: Înscrierile la acest stagiu s-au încheiat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.