Stagiu de animatie 2.0 – Padureni, Covasna 28 aprilie- 1 mai

Echipa de formatori vă invită la Centrul de agrement Pădureni, Covasna în perioada 28 aprilie- 1 mai pentru un nou stagiu de animație: Animație 2.0.

Stagiul de animație 2.0 a apărut în urma nevoii liderilor de a-și antrena mai mult abilitățile de animator, de a înțelege mai multe lucruri despre animație și de-și îmbunătăți activitatea cercetășească prin folosirea mai multor metode și tehnici de animație.

Acest stagiu se adresează liderilor care au participat deja la Stagiul de introducere în pedagogia cercetășească, la Stagiul de animație socio-educativă, lucrează în mod activ cu o unitate de minim un an de zile și s-au implicat într-un eveniment cercetășesc pe partea de programe.

Contribuția de participare este de 190 de lei. Această taxă acoperă cazarea, mâncarea și materialele pentru cele trei zile. Costurile de transport intră în responsabilitatea participanților.

Dacă sunteți interesați să participați la stagiu sau aveți membri în centrul local din care faceți parte,  completați formularul de înscriere până la data de 13 aprlie.

Prin completarea formularului de mai jos, participantul își asumă pe proprie răspundere că are cotizația depusă la zi și, de asemenea, acordul șefului de Centru Local din care face parte.

Formatori: Formatori: Andrei Dobre, Angela Dimișcă, Elena Lupoaea-Petrea, Cristina Alina Farcaș și Sabina Mîrț.

Stagiul este organizat în colaborare cu DJST Covasna.

Pentru mai multe detalii sau întrebări puteți scrie la adresa: angela.dimisca@scout.ro.

Vă așteptăm cu mult entuziasm!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.