Înscriere program Woodbadge 2021-2022

A sosit momentul ca Woodbadge să își deschidă din nou porțile spre liderii organizației noastre, să ajutăm formarea liderilor autentici și integri și să creștem calitatea educației în cercetășie, așa cum ne propunem prin viziunea 2023. 

La Adunarea Generală am votat Woodbadge ca noul program de formare a liderilor în ONCR, care este recunoscut la nivelul global în întreaga Organizație Mondială a Mișcării Scout (OMMS). Woodbadge este mai mult decât training, reprezintă și un mijloc de validare a competențelor, un mod de recunoaștere a meritelor fiecărui lider și un program de dezvoltare personală în cercetășie derulat pe parcursul unui an.  

Dacă deja un lider din Centrul tău Local a participant la programul de formare Woodbadge și din anumite motive nu a reușit să-l termine, acum este momentul să se înscrie pentru a putea să finalizeze procesul. 

Cum ajung liderii în programul Woodbadge?

1. Vă asigurați că aveți libere weekendurile: 

*10-13 Iunie 2021

*16-19 Septembrie 2021

*21-24 Ianuarie 2022

*13-15 Mai 2022

2. Fiecare Centru Local are posibilitate de a înscrie 2 lideri la programul de formare, pentru că ne dorim să ajungem în cât mai multe CL din țara și să avem o acoperire de formare națională. 

Criteriile de selecție sunt : 

  • să aibă minim 2 stagii de bază făcute (pedagogie, animație sau prim ajutor)
  • minim 6 luni vechime în organizație
  • cotizația la zi
  • să lucreze la o ramură de vârstă 
  • să  aibă disponibilitatea de a participa la toate cele 4 weekenduri de formare și sprijinul și suportul Centrului Local 

3. Recomandăm citirea scrisorii pentru Centrele Locale, detaliile financiare și informațiile din formularul de înscriere

4. Termenul de completare a formularului de înscriere este 15 mai 2021 ora 23:59

5. Vom selecta 23 de participanți, iar participarea acestora va fi confirmată în data de 20 mai, împreună cu mai multe detalii despre primul eveniment de formare din 10-13 iunie 2021 (locația și valoarea finală a contribuției de participare).

6. Liderii sunt Gata Oricând pentru orice provocare!

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă invităm să ni le adresați la adresa de email: gina.crihana@scout.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.