Înscriere program Woodbadge 2019-2020

A sosit momentul ca mult așteptatul Woodbadge să își deschidă porțile spre voi, viitorii lideri autentici și integri ai organizației, așa cum ne-am propus împreună în cadrul Viziunii 2023. 

La Adunarea Generală aţi aflat că Woodbadge este un program de formare a liderilor recunoscut la nivelul global, în întreaga Organizație Mondială a Mișcării Scout (OMMS). Totuși, este mai mult decât training, Woodbadge reprezintă și un mijloc de validare a competențelor și recunoaștere a meritelor fiecărui lider și un program de dezvoltare personală și în cercetășie cu durata de un an.  

Cum puteți ajunge în programul Woodbadge?

1. Citiţi scrisoarea pentru centrele locale, detaliile financiare și informațiile din formularul de înscriere

2. Contactați Consiliul Centrului Local și informați-i cu privire la intenția voastră de a parcurge programul de formare Woodbadge

3. Gândește-te dacă ești motivat și dornic să-ți asumi participarea la întreg programul întrucât vor fi selectați maxim 2 lideri dintr-un Centrul Local, pentru care acesta își asumă participarea

4. Identifică împreună cu membrii CCL un mentor pentru procesul ce va urma să-l parcurgeți împreună; Mai multe detalii despre ce înseamnă mentorul în procesul Woodbadge, puteți citi aici.

5. Completați formularul de înscriere până în data de 15 august 2019 ora 23:59

Cei 25 de participanți sunt selectați, iar participarea acestora este confirmată, în data de 20 august, împreună cu mai multe detalii despre primul eveniment de formare din 19-22 septembrie 2019 (locația finală, valoarea finală a contribuției de participare)

Vizitați și urmăriți site-ul formare.scout.ro la secțiunea Woodbadge pentru informații suplimentare.

Sperăm că v-am stârnit curiozitatea. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă invităm să ni le adresați la adresa de email: formare@scout.ro. 

Abia așteptăm să fim parteneri în acest proces minunat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.