Înscriere formare de formatori Woodbadge 2024

Având în vedere că ne dorim ca Woodbadge să devină singurul nostru sistem de formare începând cu 2025, datorită calității formării pe care o aduce în organizație și a efectelor pozitive pe care le-a avut în sesiunile pilot, dorim să lansăm o nouă sesiune de înscrieri pentru formarea de formatori.

Cine sunt participanții la formarea de formatori?

Știm cu toții că avem nevoie de mai mulți formatori pentru a putea atinge obiectivele organizației și pentru a putea forma cât mai mulți lideri din țară în acest sistem de formare. Astfel că, alături de echipa de coordonare Woodbadge, am creat o listă de criterii care să sprijine înscrierea participanților formatori în această serie de formare. Practic, dacă toate aceste informații ți se potrivesc, ești persoana pe care o căutăm:

  1. Participantul are o recomandare de la un alt formator Woodbadge ȘI 
  2. Îndeplinește oricare UNA din condițiile următoare:
    1. A finalizat modulul WB de lideri
    2. A fost activ în ultimii 2 ani în CL

Selecția participanților se va face ținând cont de motivația celor înscriși, recomandarea din partea altor formatori, formările la care au participat, implicare în echipele naţionale și experiența anterioară de livrare de cursuri.

Căutăm formatori cercetași care se angajează că vor livra cel puțin 1 modul de formare de lideri Woodbadge până în anul 2026.

Cum va arăta programul de formare de formatori?

Ne propunem să păstrăm conceptele clasice de formare de formatori (care cuprind abilitățile de prezentare, studiul nevoilor și conceperea obiectivelor, metode de training, rolul formatorului, evaluare și feedback etc) și să introducem sesiuni și noțiuni din cele 13 domenii Woodbadge (Pedagogie, Animație, Protecția Copilului, Practic în Natură, Dezvoltare Durabilă, Prim Ajutor, Diversitate, Spiritualitate, Comunicare, Leadership, MOVIS, Primii pași în cercetășie și Imagine și Reprezentare).

Pe lângă acestea, fiind vorba de un program Woodbadge, nu vor lipsi procesul de dezvoltare personală alături de unul dintre formatori, mentoratul alături de un formator Woodbadge și, desigur, proiectele personale. Toate acestea sunt elemente esențiale în programul Woodbadge.

Când va avea loc?

În perioada septembrie 2024 – ianuarie 2025:

18-22 septembrie 2024

14-17 noiembrie 2024

23-26 ianuarie 2025

Dorim să menționăm că, pentru ca acest training să fie sustenabil, numărul minim de participanți va fi de 16.

Cât va costa?

Organizatia acopera din costurile totale 25%. Contribuția finală de participare la curs este de 2130 lei / participant, pentru cele 3 perioade de formare (710 lei / weekend). 

Cum mă pot înscrie? 

Completează formularul până la data de 18 iulie 2024. Vom reveni cu un răspuns după ce vom analiza toate înscrierile primite și vom finaliza procesul de selecție.

Mulțumim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.