Detalii financiare – Woodbadge 2024-2025

Sistemul de formare Woodbadge, aprobat în Adunarea Generala, pilotat în 2019-2020, aflat deja la a patra ediție, presupune module de elearning, formare față în față, coaching individual, cu proiecte personale urmărite de coach și mentor, iar gama de domenii, 13 la număr (Primii pași în cercetășie, Pedagogie, Animație, Safe from Harm, Practic în Natură, Dezvoltare Durabilă, Prim Ajutor, Diversitate, Spiritualitate, Comunicare, Leadership, MOVIS și Imagine și Reprezentare) în care participanții capătă experiență este mult mai vastă. 

În continuare ne dorim să oferim suport în implementarea acestui program în cadrul Centrelor Locale și venim către voi cu o propunere de sistem de acordare a 5 burse în valoare de 50% din contribuția de participare, care poate asigura și formarea liderilor din centrele locale cu putere financiară redusă.

Criteriile pentru acordarea bursei de 50% din contribuție pentru cele 5 persoane sunt:
–  Să aparțină de centrele locale mici care nu își permit să susțină liderii;
–  Motivația de a participa la WoodBadge și de a aplica la bursă exprimate în formular;
–  Vom ține cont de distribuirea geografică a participanților cu bursă în mod echitabil;
–  Vom ține cont de numărul liderilor WoodBadge existenti în Centrul Local.

Am estimat cuantumul total / participant al întregii experiențe Woodbadge la 3000 lei, fără transport, costuri ce implică masă, cazare, pauze de cafea, materiale de curs pentru 15 zile de formare organizate în 4 întâlniri față în față. Costurile sunt estimate pentru cele 4 weekenduri de formare, 2 dintre ele fiind la cort. 

Recomandarea noastră este ca Centrul Local să acopere 50% din costul total, astfel participantul acoperind restul de 50%, însă cuantumul exact poate fi decis de către Consiliul Centrului Local, împreună cu participantul, în funcție de bugetul local și individual.

Plata se realizează în 4 tranșe, trimise înaintea fiecărei întâlniri. Estimăm că primele două tranșe vor fi în valoare de 800 de lei, iar următoarele două 700 de lei.

Vă rugăm să luați în calcul că sumele menționate mai sus sunt estimative, iar sumele exacte vor fi confirmate înainte de fiecare din cele 4 sesiuni de formare Woodbadge, odată cu confirmarea participării pentru următoarea etapă. 

Dacă încă aveți întrebări, vă rugăm să ni le adresați prin e-mail la cristian.lupu@scout.ro sau david.suici@scout.ro .

Gata oricând!

Echipa Woodbadge România

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.