Stagiu de introducere in pedagogie – Coltesti (AB) 24-26 noiembrie 2017

 

Echipa de Formare Transilvania și Banat te invită la Stagiul de Introducere în Pedagogie, care se va desfășura în localitatea Colțești, județul Alba între 24-26 Noiembrie 2017.

Cine?
Dacă ești nou în cercetășie și îți dorești să afli mai multe informații despre pedagogia cercetășească, dacă nu ai reușit până acum să ajungi la acest curs, dar îți dorești să înveți mai multe lucruri… de aici poți începe.

Stagiul se adresează liderilor sau viitorilor lideri care își doresc să învețe mai multe despre Metoda Scout, Viziunea Organizației, dar și despre nevoile și profilul copilului de la ramura de vârstă la care activează.

Toate acestea vor fi facilitate și de interacțiunea și schimbul de experiențe cu lideri sau ajutoare de lideri din alte centre locale într-un cadru specific cercetășesc.

Cât?
Contribuția pentru stagiu este de 130 de RON și acoperă costurile materialelor de cazare și de mâncare (cina de vineri, prânzul și cina de sambătă).

Cum?
1. Completezi formularul de înscriere de mai jos până în data de 20.11.2017.
2. Achiți contribuția până în 13.11.2017 în contul ENRU – RO38BTRLRONCRT0332281203, specificând: contribuție stagiu (nume stagiu), locația, data, nume și prenume participant.

Prezența este obligatorie pe toată durata stagiului. Prin completarea acestui formular se asumă pe proprie răspundere că participantul are cotizația depusă la zi și, de asemenea, acordul șefului de centru local din care face parte.

Formatori: Alex But, Irina Georgescu, Ovidiu Chinan
Support: Mădă Boțu

Recomandăm participanților să parcurgă modulele de e-learning ale organizației: http://edu.scout.ro/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.