Stagiu de Animație socio-educativă, 18-20 noiembrie, Cluj-Napoca

Echipa de Formare Transilvania și Banat te invită la Stagiul de Animație socio-educativă, care se va desfășura în Cluj-Napoca între 18-20 noiembrie 2016.

Dacă vrei să îți dezvolți cunoștințe, atitudini și aptitudini necesare unui lider de cercetași (aspirant) pentru folosirea metodelor de animație socio-educativă în programele cercetășești, atunci citești articolul care trebuie.

După finalul celor 3 zile de curs, vei fi capabil:

  1. Să elaborezi un proiect de animație;
  2. Să observi dinamica de grup;
  3. Să îți însușești diverse tehnici de animație;
  4. Să aplici diverse tipuri de jocuri în funcție de context.

Prezența este obligatorie pe toată durata stagiului. De asemenea, este necesar ca fiecare participant să aibă acordul șefului de centru local pentru înscrierea la stagiu, precum și cotizația plătită la zi.

Termenul limită pentru înscriere este duminică, 29 octombrie 2016, ora 23.59, iar selecția se va face în ordinea înscrierilor, în limita a 20 de locuri.

Contribuția de participare este de 50 lei/participant. Din taxă se asigură diplomele, materialele pentru stagiu si pauzele de cafea. Masa și cazarea intră în grija participantului, dar putem oferi suport în a găsi cercetași-gazde în Cluj-Napoca.

1402974_573294832743422_1220411069_o

Locația exactă de desfășurare a stagiului, precum și alte informații vor fi transmise prin e-mail după 1 noiembrie.

Echipa de formatori compusă din Alexandru But, Irina Georgescu și Raluca Popa, te așteaptă la Cluj!

Prin completarea acestui formular se asumă pe proprie răspundere că participantul are cotizația depusă la zi și, de asemenea, acordul șefului de centru local din care face parte.

                   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.