Formare de Formatori – Mai 2019

Vă invităm cu mare drag la stagiul de Formare de Formatori (Training of Trainers) din această primăvară, organizat de ENRU, în parteneriat cu firma Ascendis.

Când și unde?

Partea 1 de formare: 16-19 mai 2019, Cluj Napoca
* Proiect personal în perioada 20-30 mai 2019
Partea 2 de formare: 31 mai-2 iunie 2019, București
* Examen de acreditare: 3 iunie
* În zilele de 16 și 31 mai programul începe spre seară, în jurul orei 18.00. Programul detaliat va fi trimis după validarea înscrierilor.

Cine?

Trainingul se adresează tuturor liderilor și voluntarilor adulți din ONCR, cu cotizația la zi, care sunt sau doresc să devină formatori și au cel puțin trei ani vechime în organizație.

Au prioritate la înscriere: membrii ENRU și adulții care au participat la toate stagiile din formarea de bază ONCR, sau care au experiență anterioară de trainer și își doresc să devină formatori ONCR.

Pentru acreditarea ca formator, este necesar să fiți absolvent licențiat al unei facultăți. Dacă nu sunteți licențiat, puteți participa la stagiu, însă nu veți putea susține examenul de acreditare.

Cât?

Taxa de participare este de 250 RON, care include cele 2 părți de formare (cazare + masă + materiale de training) și acreditarea.
*Nu se face diferențiere la preț între membrii care își susțin examenul și cei care nu.

Cum?

Pasul 1: Completezi formularul de înscriere on-line, disponibil aici, pana la 29 aprilie.
Pasul 2: În cazul în care ai fost selectat, vei primi un e-mail din partea echipei de formatori cu pașii următori, în data de 30 aprilie.

În cazul în care aveți întrebări, le așteptăm pe adresa formare@scout.ro.

Vă dorim succes!
Gata oricând,
Echipa de formatori

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.