E-learning-uri cercetași

În ultima perioadă, echipa de formatori a încercat să îmbunătățească calitatea formării liderilor cercetași: prin construirea unui nou sistem de formare (Woodbadge) și prin crearea unor instrumente care să ajute la diversificarea metodelor de învățare (e-learning).

În perioada RoJAM 2.0 17 organizația noastră lansa primele 2 e-learninguri pentru pregătirea adulților și viitorilor adulți: Introducere în Cercetășie și Protecția Copilului.

De atunci și până acum am reușit să elaborăm mai multe astfel de cursuri online, disponibile pe platforma edu.scout.ro, pe care vrem să vi le prezentăm tuturor ca și oportunități de a vă reaminti câteva dintre elementele învățate în stagii.
Știm că o parte dintre voi le-ați descoperit deja și ne bucurăm că ați fost proactivi și le-ați parcurs. Ne-ar plăcea foarte mult să știm și cum a fost această experiență.

În acest moment există 10 cursuri online disponibile:

Pentru o experiență plăcută, vă recomandăm să vă creați un cont cu o adresă de gmail și să vă alocați 15 – 30 min pentru a parcurge un întreg curs. Menționăm că unele dintre module pot fi inactive pentru că încă se lucrează la modificarea lor. Pentru orice problemă tehnică scrieți un mail la adresa tech@scout.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.