Cum să rămâi un cercetaș fericit chiar și cu bocancii în cuier?

Echipa Națională de Diversitate și Incluziune, lansează proiectul “Cum să rămâi un cercetaș fericit chiar și cu bocancii în cuier?”, care își propune să ofere câteva soluții pentru păstrarea stării de bine și a unei vieți armonioase în rândul cercetașilor adulți (seniori, lideri, voluntari) în perioada restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19.

Sesiunile online vor avea loc în perioada 21 mai – 9 iulie, în fiecare seară de joi, ora 20.00 și vor dura aproximativ o oră jumătate.

Proiectul presupune o serie de sesiuni online cu tematici relevante precum echilibru emoțional, comunicare nonviolentă, focus mintal, reziliență, acceptare, managementul conflictului etc.

Printre invitații confirmați se numără Csibi Magor, Diana Slabu, Florin Ghindă, Lăcrămioara Ocunschi, Nicu Romaniuc, Oana Mitruț, Sabin Mureșan.

Blochează-ți și tu în calendar serile de joi și hai să participăm împreună și cu inima deschisă la programul care ne poate aduce și mai multă armonie cu noi înșine în această perioadă în care ne ținem bocancii în cuier!

Dă join la evenimentul de pe facebook că să poți urmări îndeaproape temele lansate pentru fiecare sesiune și stai pe aproape, lansăm curând formularul de înscriere pentru 21 mai!

1 thought on “Cum să rămâi un cercetaș fericit chiar și cu bocancii în cuier?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.